Mere coapte

de alilianaa in Dulciuri, 22 Feb 2014 | 3882 vizualizari

 

Ce pofta am avut...

 

INGREDIENTE

  • 5 mere ( am folosit romanesti, au mai gust)
  • dulceata de visine ( 2 linguri)
  • un plic zahar vanilat
  • 2 linguri nuca
  • un varf de lingurita cu scortisoara
  • o lingurita miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Merele se spala. Se  taie in partea cu codita si se scobeste cat de cat pe rotund ( eu nu am avut aparat special). In causul format se pune zaharul vanilat, scortisoara nuca si dulceata. Se pun merele intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 min. cel mult. Se scoate si se da la rece. Optional, se poate indeparta coaja. 

Inainte de a servi se stropeste cu miere.

Pofta mare la gustul copilariei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu scortisoara si miere de albine